Beachflags

Beachflags zijn licht maar stevig, en dus eenvoudig te vervoeren. Hierdoor zijn ze ideaal om de aandacht mee te trekken op allerlei gelegenheden, zoals evenementen, markten, festivals, bouwterreinen en bedrijven. Ze zijn natuurlijk ook perfect voor op het strand, bij strandtenten en paviljoenen of tijdens evenementen op het strand. De Vlaggenmakers leveren beachflags in verschillende maten en vormen. We hebben de perfecte vlag voor elk evenement!

Ons aanbod bestaat uit rechte beachflags, druppel beachflags, square beachflags, backpack beachflags en voeten om de beachflags mee te bevestigen. Op de productpagina’s van deze vlaggen vind je meer informatie, maar je kunt ook altijd even bellen voor advies over welke vorm het beste bij jouw plannen past.

Onze producten zijn stuk voor stuk van de allerhoogste kwaliteit, dus je kunt erop rekenen dat onze beachflags flexibel en licht zijn, en net zo goed stevig en weersbestendig. Verder hebben we veel ervaring op het gebied van ontwerp en productie, en kunnen we er dus altijd voor zorgen dat jouw beachflags meteen bij iedereen in het oog springen.

Onder BEACHFLAGS wapperen; rechte beachflags, druppel beachflags, square beachflags, backpack beachflags en beachflags voeten. De nodige informatie staat per product vermeld.

Voor vragen en advies helpen wij je graag! Telefonisch: 0174 – 271330 of e-mail: info@devlaggenmakers.nl

Beachflags