Levertijd & verzendkosten
Na het plaatsen van je bestelling gaan wij direct aan de slag. De levertijd is per product verschillend en staat per product aangegeven.

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief 21% B.T.W. en verzendkosten. De verzendkosten worden weergegeven in de winkelwagen nadat je de producten en het afleveradres hebt toegevoegd. Verzending in het Westland zijn gratis.

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Je ontvangt een verzendbewijs als wij het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling voor je te wijzigen.

 

Bedenktijd/retour
Producten die via de webshop worden besteld, worden (samen met de digitale proefdruk) eerst aan je bevestigd. Tot de goedkeuring op de proefdruk, kunnen producten nog gewijzigd worden. Elke product wordt door de ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.

 

Contact
Wij zijn elke werkdag telefonisch en per e-mail beschikbaar. Als je vragen of opmerkingen hebt, kan je ons zeker bereiken

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gehoopt. Mocht dit gebeuren, wil je ons dan mailen naar info@devlaggenmakers.nl?

 

Betaalmethodes

De bestelling betaal je via Ideal.