Vlaggen en banieren zijn de stijlvolste manier om de vestiging van jouw bedrijf op te laten vallen. Vlaggen zijn rechte, liggende vlaggen. Door de juiste verhouding met de mast, is dit een van de meest gebruikte vorm van reclame. Banieren zijn staande, hoogformaat vlaggen. Ze zijn groot, duidelijk en door de bijgeleverde banieruithouder ook altijd leesbaar. Zowel vlaggen als banieren zijn daardoor ideaal voor de ingang van een terrein, omdat ze zelfs vanuit de auto meteen in het oog springen.

De Vlaggenmakers leveren vlaggen en banieren van de allerhoogste kwaliteit, maar we bieden ook keuzemogelijkheden te over. Zo leveren we normale vlaggen en banieren, die aan masten opgehangen worden, maar ook gevelbanieren en gevelvlaggen.

Ook binnen deze categorieën zijn er opties te over. Neem bijvoorbeeld onze banieren. Het kleinste formaat dat wij leveren is 100 x 250 cm., met een mast van 5 meter hoog. De grootste optie is 150 x 500 cm., en hangt aan een mast van 12 meter. Hiertussen leveren we ook nog tal van andere opties: elk formaat kan besproken worden. Ongeacht het formaat van de vlag, kun je zelf ook nog het materiaal en de druktechniek kiezen.

Wij leveren dus de kwaliteit die je gewend bent, en door de keuzevrijheid die we bieden kun je dit zonder enige moeite combineren met de identiteit van jouw bedrijf.

Onder VLAGGEN wapperen; banieren, gevelbanieren, vlaggen en gevelvlaggen. De nodige informatie staat per product vermeld.

Voor vragen en advies helpen wij je graag! Telefonisch: 0174 – 271330 of e-mail: info@devlaggenmakers.nl